Gå med!

STUDENTER MOT RASISM vill bilda kommittéer och föreningar i olika skolor för att kunna agera kollektivt mot rasism, sexism och andra orättvisor. Studenter mot rasism är partipolitiskt obundet – alla är välkomna oavsett partitillhörighet så länge man stödjer antirasistiska värdegrunden.  Vårt arbete bedrivs utifrån en solidarisk hållning där alla hjälper till efter förmåga och tar gemensamt ansvar och beslut. Genom att hålla möten, seminarier, studiecirklar och kulturkvällar mm. hjälps vi åt att studera, analysera och planera inför bred och öppen aktion och rörelse. Vi agerar kollektivt mot diskriminering på skolor och för social rättvisa i samhället.

STUDENTER MOT RASISM organiserar sig på skolor, högskolor och universitet över hela landet. Att vara student eller elev är inget krav för medlemskap, vår kamp är gemensam med arbetare och arbetslösa.Tillsammans måste vi visa en väg framåt.

Maila in idag och bli medlem så hjälper vi dig att starta Studenter mot rasism där du studerar eller bjuder in dig till näsa möte!

Namn: *
Skola: *
Telefon: *
-
E-post: *
Meddelande: